Wandeling 2017

Uitnodiging najaarsactiviteiten

Gildebroeders en gildezusters,

Hierbij een woordje uitleg en inschrijvingsmogelijkheid voor de eindejaar activiteiten van onze gilde.

29 oktober: Wandeling

Wandeling met de gilde onder leiding van onze deken Herman en Linda Van Dijck. Vertrek aan ons lokaal met auto’s om 13H30. Tijdens de wandeling is een tussenstop voorzien voor een versnapering. Voor de niet geoefende wandelaars is een korter parcours mogelijk. Dus graag enkele vrijwilligers die met de auto een aantal personen kunnen meenemen voor de gezamenlijke verplaatsing. Gildeleden die door omstandigheden niet kunnen deelnemen aan de wandeling zijn vanaf 17H30 uitgenodigd voor de gezamenlijke maaltijd achteraf en een gezellige babbel.

10 november: Bamisfeest

Op ons bamisfeest maken wij een evaluatie van onze gildeactiviteiten van afgelopen seizoen. Voor de schutters worden de prijzen uitgereikt met de viering van de Loenhoutse Kampioenen.

Ons lokaal is open vanaf 19 uur. We beginnen met een gezellig etentje dat ons aangeboden wordt door de gilde. Ook de dansgroep maakt zijn afspraken voor het volgende seizoen.

Hiervoor moet je wel inschrijven om het aantal deelnemers te kennen voor de traiteur. Dit kan je doen bij onze hoofdman Hans, bij Karin of bij mij via mail of per telefoon. Graag vóór 4 november inschrijven.

2 – 3 – 4 december: 6 meterschieting

In ons lokaal. De dienstregeling volgt nog.

17 december: Kaartavond

In ons gildelokaal vanaf 19 uur

Activiteiten begin 2023

  • 09 januari: Aanstelling van onze nieuwe deken.
  • 14 januari: Ons jaarlijks teerfeest. Dit gaat door in de feestzaal LUNIKE. Dit is tevens onze algemene vergadering van de VZW. Hiervoor volgt nog een uitnodiging.

 Met gildegroeten

 Leo Van Hasselt
Griffier